Cestovná kancelária

 

Tel: 0911 669 098

Pondelok-Piatok:   13:00-17:00
Sobota-Nedeľa:      zatvorené

Vietnam zo severu na juh

Prechádzky cisárskym a zakázaným mestom. Hue je menej turistické. Odtiaľto vládli cisári Vietnamu. f /uploads/galleries/7454/vietnam_sever_juh.jpg Vitajte vo Vietname, vitajte v Hanoji. Na mieste, kde sa mieša komunizmus s kapitalizmom.
foto: Zuza Na trhu. Z ľava do prava. Banánový kvet, pomelo, lemongrass. Z banánového kvetu sa robí výborný šalá Šalát zo zeleného manga? Papáje? Objavte nové chute.
foto: archív BUBO Hanku a Sonku vítajú v našom hoteli v Hanoji.
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Najvýznamnejšia pagoda Hanoja na brehoch Západného jazera. Hlavný mních tohoto kláštora je poslancom V čo vlastne veria Vietnamci? všetko si vysvetlíme. foto: Eva Andrejcová - BUBO Aj to, na čo používajú obradné piecky. foto: Eva Andrejcová - BUBO Chrám literatúry slúžil ako prvá univerzita vo Vietname. Vzdelanie je tu považované za extrémne dôle Po príklade Konfuciánskej filozofie sa naň kladie veľký dôraz. Povieme si, ako Vietnam chtiac-nechti Pagoda na jednom pilieri. Ak chcete otehotnieť stačí sa dotknúť.
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Vietnamci milujú slížové polievky. My ochutnáme jedlá, ktoré vo Vietname jedia prezidenti USA priamo Palác guvernéra Francúzskej Indočíny.
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Aké exotické ovocie ochutnáme? Longán? Durian? Marakuju?
foto: archív BUBO Prehliadka starého Hanoja na cyklorikšiach. Super zážitok, ktorý odporúčame.
foto: Ľuboš Fellner – B Z tohoto jazera podala korytnačka kráľovi magický meč (vietnamský Excalibur) a on porazil vojská Čín Večer mierime s našim sprievodcom do tajných reštaurácii a barov.
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Klimatizovanou dopravou s profesionálnym šoférom a sprievodcom vyrážame ďalej.
foto: Ľuboš Fellner – Vietnam je rôznorodý. Farební Hmongovia sú kmeňmi severu. foto: Ľuboš Fellner – BUBO Romantický Vietnam. Ryžové políčka a kónické klobúky. My však prenikneme omnoho hlbšie. foto: Ľuboš Vietnam v roku 2020.
foto: Ľuboš FELLNER – BUBO Krása Vietnamu vás dostane. foto: Eva Andrejcová - BUBO Naši sprievodcovia sú tu ako doma. foto: Eva Andrejcová - BUBO Na víkendových nočných trhoch v Hanoji uvidíte možné aj nemožné. foto: Eva Andrejcová - BUBO Po úvode v Hanoji nás čaká jeden z prírodných divov sveta, Dračia zátoka Ha Long Bay. foto: Eva Andr Strávime tu jednu noc, aby sme si oddýchli a plavbu, na ktorú vyrážame hneď ráno, naplno vychutnali. Loď máme prenajatú iba pre nás. Vlastný kapitán, vlastný kuchár, BUBO aj lokálny sprievodca. Prechád Voda je tu pokojná, a tak sa vôbec nemusíte obávať morskej choroby ani veľkých vĺn. foto: Eva Andrej Výhľady, ktorých sa nevieme nabažiť. 
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Na prenajatej dračej lodi ako milionári - už v cene tohoto zájazdu.
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Vinpearl golf club Občas stretneme menšie loďky, predávajúce ovocie či suveníry. foto: Eva Andrejcová - BUBO Našu loď niekoľkokrát prirazíme k brehu, aby sme vystúpili na ostrovčeky a vychutnali si krásne mies Váš BUBO sprievodca vám ukáže vyhliadku, z ktorej budete mať zátoku ako na dlani. foto: Eva Andrejco Jednoducho nádhera.
foto: archív BUBO Čerstvé morské plody priamo na lodi.
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Po nočnej ceste vlakom nás víta Hue plné cisárskych pamiatok. Čo tak cisárska večera? foto: Eva Andr Cestou do Hoi Anu sa zastavíme aj pri lagúne Lang Co, známej chovom perlorodiek. foto: Eva Andrejcov Krásne a pokojné miesto, kde si dáme vietnamskú kávičku. foto: Eva Andrejcová - BUBO Vystúpime aj na jednu z Mramorových hôr v blízkosti mesta Da Nang. Harmonickom mieste plnom jaskýň a Porozprávame si aj legendu o korytnačom bohovi a mramorovom vajci, ktoré dalo tomuto miestu vznik. f V Hoiane si môžete požičať bicykel a cez ryžové polia prídete až na príjemnú mestskú pláž.
foto: Ľub Celé centrum Hoianu patrí do svetového dedičstva UNESCO.
foto: Zuzana Hábeková – BUBO Fu Khien. Čínska komunita bola bohatá. Centrum Hoi Anu.
foto: Zuzana Hábeková – BUBO Japonský most, ktorý je ikonou mesta.
foto: Zuzana Hábeková – BUBO Hoian nesie aj prívlastok mesto lampiónov. Jeho atmosféra je čarovná.
foto: Zuzana Hábeková – BUBO Jeho atmosféra vyniká, keď sa začne stmievať.
foto: archív BUBO Poseďte si na promenáde pri rieke. Pri dobrom jedle a drinku je Hoian ešte magickejší.
foto: archív Čaká nás oddych na plážach Nha Trangu. Výhľad z nášho hotela. S takýmto budete raňajkovať. foto: Gab Zaslúžený oddych na jednej z pláži. Nha Trangu Vietnamské pobrežie má vyše 3500 km. Zuzana Hábeková Spríjemnite si pobyt na pláži v komfortnom hoteli. Našou preferovanou voľbou je príjemný Novotel. Vi Spríjemnite si pobyt na pláži v komfortnom hoteli. Našou preferovanou voľbou je príjemný Novotel. Vi Spríjemnite si pobyt na pláži v komfortnom hoteli. Našou preferovanou voľbou je príjemný Novotel. Vi Vezmeme Vás na vynikajúcu večeru do nášho obľúbeného podniku priamo na pláži. foto: Eva Andrejcová - Aj pre tých, ktorým sa nechce vylihovať na piesku, máme poznávací program. Vyberte sa s nami poznáva Jedným z miest, ktoré počas jazdy navštívime, sú Čamské veže Po Nagar. foto: Eva Andrejcová - BUBO Veže Po Nagar sú jedinečným pozostatkom Čamského kráľovstva. Vyberieme sa ich objavovať počas okruhu Toto miesto bývalo živým hinduistickým svätostánkom niekdajšej Čamskej ríše, obývajúcej oblasť stred Chodíme sem tak často, že nás poznajú. foto: Eva Andrejcová - BUBO Nazrieme aj do budhistického chrámu Long Son so sochou ležiaceho Budhu. foto: Eva Andrejcová - BUBO Vystúpime až ku obrovskej soche sediaceho Budhu s výhľadom na mesto. foto: Eva Andrejcová - BUBO Aktívny oddych doobeda a poobede šup na pláž. foto: Eva Andrejcová - BUBO Ak sa Vám máli, môžete sa vybrať aj na súkromný ostrov Vinpearl. foto: Eva Andrejcová - BUBO Vedie sem vyše tri kilometre dlhá lanovka. foto: Eva Andrejcová - BUBO Posledné kúpanie v Nha Trangu a mierime ešte južnejšie.
foto: archív BUBO Vitajte v bývalej hlavnej metropole Južného Vietnamu.
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Náš partner žije v Saigone. Pozdrav v našom hoteli.
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Ľuboš na kurze varenia. Nikdy predtým nevaril. No Pýcha Saigonu. Dnes je budova radnicou, kedysi slúžila ako parlament Južného Vietnamu. foto: Ladisla Katedrála Notre Dame de Saigon.
foto: archív BUBO V záplave motoriek. Nikde inde ich nezažijete viac ako tu.
foto: Zuzana Hábeková – BUBO Vietcong sa nedal poraziť. Trúfnete si prejsť tunelom? foto: Zuzana Hábeková – BUBO BUBO zdraví z Vietnamu. Ako najväčší organizátor zájazdov do Vietnamu od roku 2008 kontinuálne Vás s
Destinácia: Vietnam
Kód zájazdu: 1333591
Cena od: 2 365 €
Príplatky od: 772 €
Doprava: letecká
Termín: 25.06.2024 12/11 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83372669

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Exotika
Hanoj Typ ubytovania:
Vietnam, Hanoj
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »