Cestovná kancelária

 

Tel: 0911 669 098

Pondelok-Piatok:   13:00-17:00
Sobota-Nedeľa:      zatvorené

Škola v prírode Zuberec

Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1060761
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Detské zájazdy, tábory
Školský zájazd

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

biliard detské ihrisko animačný program internet, WiFi
Úvod:
Veľmi zaujímavá lokalita, kvalitné stredisko, ideálne a ničím nerušené zdravé lesné prostredie! Toto sú hlavné parametre pre túto školu v prírode. Je len na Vás, či si príjemnú atmosféru na tomto krásnom mieste užijete.

Strava:
5x denne + pitný režim

Doprava:
Do školy v prírode a z nej späť domov Vás spoľahlivo odvezieme modernými autobusmi. S cenou, kvalitou dopravy a prístupom pána šoféra budete spokojní. Vyžiadajte si od nás kalkuláciu!

CK odporúča:

Animačný program:
Neváhajte nad animačným programom s CK Slniečko! Využite možnosť zabezpečiť si ho už od 35€/žiak a Vaša ŠvP hneď dosiahne iný level ... ! Starostlivosť o Vaše deti od 14:00 do 21:00 preberajú naši animátori s každoročne novými zaujímavými aktivitami a kompletným materiálom potrebným na ich realizáciu. Do našich animátorov sa zamilujete :-)  


Slniečko plus:
Našou špecialitou je obľúbený bonusový balíček Slniečko plus. Za príplatok len 13€/žiak získate odmenu 100€ na 10 platiacich detí a výlet do Múzea oravskej dediny vrátane vstupu.

Poistenie:
Pre Váš maximálny komfort a pokoj v ŠvP Vám zabezpečíme komplexné cestovné poistenie ECP (poistenie storna, úrazové poistenie, poistenie prerušenia cesty, poistenie zodpovednosti za škodu) za cenu 2,80€/žiak/pobyt.


Zdravotník:
Nemáte vlastného zdravotníka do ŠvP? No problem :-) My Vám ho zabezpečíme vrátane lekárničky za 350€ na celý pobyt.


1 deň naviac:
Príplatok 20€/dieťa


V cene švp:
Každá ŠvP s CK Slniečko má už v základnej cene zahrnuté ubytovanie, stravu 5x denne, pitný režim, 1 dospelého zdarma na 10 detí, darček pre každého účastníka ŠvP a DPH.

Zľavy:

Zľava za skorý nákup:
Neváhajte s rezerváciou ŠvP! Nepremeškáte šancu získať Váš ideálny termín a miesto ŠvP. A k tomu získate automaticky Zľavu za skorý nákup vo výške 10€/žiak. POZOR! Platí pre rezervácie jarných ŠvP do termínu 31.10.2019.


Zľava za vernosť:
Ak nestihnete do 31.10.2019 využiť zľavu za skorý nákup a Vaša škola využila služby našej CK v rokoch 2016 až 2019, získate od nás zľavu 5€/žiak.


Turnusy:
Naše turnusy ŠvP sú štandardne 6 alebo 5-dňové. Slniečko na základe skúseností doporučuje začať ŠvP už v nedeľu! Ak máte záujem o ešte dlhšiu ŠvP, dajte nám vedieť, vybavíme!

Možnosti výletov:
Múzeum Oravskej dediny - 2km
Františkova huta v Podbieli - 17km
Vodný mlyn na Oblazoch v Kvačianskej doline - 20km
Trdošín - Galéria Márie Medvedzkej - 26km
Oravský hrad - 39km
Dolný Kubín - Oravská Galéria - 40km

   



Krátky úvod:
Škola v prírode v hoteli Primula v Zuberci je zaujímavé miesto pre všetky vekové kategórie. Budete spokojní s krásnou prírodou tohto strediska!

Krajiny

Zobraziť všetky »

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »